Guestbook

Your review has been successfully sent our team. Thanks for review!
How do you feel about Raibu? Any feedback, ideas or thoughts are welcome!
Send us Your review about an order or about our products & services.
Write a Review
Captcha
15 Testimonials -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Eindelijk een kledingwinkel gevonden die geheel in de smaak valt. De aandachtige bediening laat je heel speciaal voelen.
Posted by , Amsterdam (5/5
05-11-2017
Gisteren mijn jurkje ontvangen met de post. Wat is hij prachtig! Nog mooier dan op de foto's. Ben er erg blij mee. En bedankt voor de snelle reactie op mijn vragen. Ben blij dat ik jullie webshop heb ontdekt.
Posted by , Eindhoven (5/5
27-10-2017
Ik krijg regelmatig complimenten over mijn aankopen bij Raibu. De kleding is echt anders en dat zien mensen ;-) Ik kom binnenkort weer langs want ik zie weer allemaal mooie dingen!
Posted by , Amsterdam (5/5
03-10-2017
I must confessed the first time I found out Raibu did not think any of the clothes were my style. They look very nice and from different designers but still I thought the clothes would not suit me. However I was open and let Sau han suggested me what she would think would look better on me and since then I am a huge fan of this cute and personalized shop. Sau han not only has an excellent taste for clothes but also knows her clients and is always thinking what it would look good on them. I love the personalized service she gives and by that I mean she always makes sure you feel super comfty wearing the clothes and if you need any tailor work on the clothes, she will do it and even suggests it. I love the fact you are so relaxed shopping here, always offered a cup of tea or coffee and 1:1 attention.
Posted by , Amsterdam (5/5
24-07-2017
Bij Raibu wordt je super geholpen . Door persoonlijke aandacht en meedenken en kijken vind je iets wat bij je past. De kleding is net even anders dan wat je overal ziet - fris -stijlvol -eenvoudig. fijne rustige overzichtelijke winkel -
Posted by , Amsterdam (5/5
06-07-2017
I think almost half my wardrobe has been supplied by Raibu! What a great shop and amazing service Sau-Han Wong provides. Delivery is so quick, even to the UK and Sau-Han's attention to detail always leaves me feeling that I am buying more than just an item of clothing - it is a complete service. I highly recommend Raibu.
Posted by , UK (5/5
30-06-2017
Raibu is een super leuke winkel in de Baarsjes. Betaalbare en mooie kleding van goede kwaliteit. Vooral de mix van mode, sieraden en kunst vind ik erg leuk. Ook hebben ze een (secret) thee/koffie bar boven met goede koffie!!! Aanwinst voor de buurt. :)
Posted by , Amsterdam (5/5
21-06-2017
Raibu is een leuke winkel in mijn buurt. Toen de winkel open ging was ik de eerste klant en tot de dag van vandaag ben ik nog steeds klant! Je hebt altijd super service van Sau Han. Of je nou jong of oud bent, Sau Han heeft altijd iets leuks voor je!
Posted by , amsterdam (5/5
08-06-2017
Raibu is echt een aanwinst voor de buurt. Naast de unieke kledingstukken vind je hier ook goede basics en bijzondere accessoires die de outfit compleet maken. Een steeds wisselend aanbod ook. De service van Sau-Han is iedere keer weer vol inspiratie en geduld. Elk bezoek is een feestje. De events die zij regelmatig organiseert zijn altijd leuk en de moeite van het bezoeken meer dan waard!
Posted by , Amsterdam (5/5
06-06-2017
Hier vind je niet alleen mooie, betaalbare en comfortabele kleren, maar krijg je ook nog eens 'ouderwetse' service en aandacht (als het nodig is). Sau-Han voelt feilloos aan wat je past en waarnaar je op zoek bent. En ze schenkt heerlijke koffie. Raibu is mijn favoriete pitstop als ik op doorreis vanuit Den Haag. Want de hofstad heeft veel, maar zo'n goede kledingzaak heb ik er nog niet gevonden!
Posted by , 's-Gravenhage (5/5
06-06-2017

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out