Guestbook

Your review has been successfully sent our team. Thanks for review!
How do you feel about Raibu? Any feedback, ideas or thoughts are welcome!
Send us Your review about an order or about our products & services.
Write a Review
Captcha
19 Testimonials -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Raibu is heel uniek, het is een 'hidden treasure' tussen aan de grens van De Baarsjes en Bos en Lommer. Sau han is super behulpzaam en de winkel collectie is altijd mooi en bijzonder mooi en elegant.
Posted by , Amsterdam (5/5
17-01-2018
Mijn nieuwe favoriet, wat een heerlijke winkel. Zodra je binnenkomt merk je de aandacht en liefde die de eigenaresse heeft voor de kleding die ze verkoopt. Ze kent alle stukken en merken tot in detail, ziet precies wat wel en niet goed bij je past, maar vooral de service (hakjes in de juiste maten om te passen, koffie/thee, uitgebreide aandacht en ga zo maar door) maken de winkel een ontzettend positieve beleving. En voor wie dacht dat de kleding onbetaalbaar is: dat is zeker niet zo;).
Posted by , Amsterdam (5/5
16-12-2017
Liep op aanraden van mijn zus, die vlakbij woont Raibu eens binnen. Was meteen verkocht en ging blij met mooie items naar huis. Kleding met voor mij een perfecte pasvorm. Nu was ik er weer en paste ik een unica jurkje met simpele lijnen bijzondere stof en werkelijk zo beeldschoon! Was helemaal niet van plan iets te kopen maar de prijs kwaliteit is zo goed. Raibu is een unieke winkel, overzichtelijk, met tijdloze mooie designs, bijzondere prints en voor elk wat wils. Geweldig dat kunstenaars ook een plek hebben in de winkel met wisselende exposities! De accessoires zijn ook niet te versmaden! Kortom, helemaal tevreden. Chapeau Raibu!
Posted by , Haarlem (5/5
04-12-2017
Ben erg blij met mijn nieuwe trui. Zeer te spreken over de kwaliteit en helemaal over de snelle service. Bedankt!
Posted by , Hengelo (5/5
21-11-2017
Eindelijk een kledingwinkel gevonden die geheel in de smaak valt. De aandachtige bediening laat je heel speciaal voelen.
Posted by , Amsterdam (5/5
05-11-2017
Gisteren mijn jurkje ontvangen met de post. Wat is hij prachtig! Nog mooier dan op de foto's. Ben er erg blij mee. En bedankt voor de snelle reactie op mijn vragen. Ben blij dat ik jullie webshop heb ontdekt.
Posted by , Eindhoven (5/5
27-10-2017
Ik krijg regelmatig complimenten over mijn aankopen bij Raibu. De kleding is echt anders en dat zien mensen ;-) Ik kom binnenkort weer langs want ik zie weer allemaal mooie dingen!
Posted by , Amsterdam (5/5
03-10-2017
I must confessed the first time I found out Raibu did not think any of the clothes were my style. They look very nice and from different designers but still I thought the clothes would not suit me. However I was open and let Sau han suggested me what she would think would look better on me and since then I am a huge fan of this cute and personalized shop. Sau han not only has an excellent taste for clothes but also knows her clients and is always thinking what it would look good on them. I love the personalized service she gives and by that I mean she always makes sure you feel super comfty wearing the clothes and if you need any tailor work on the clothes, she will do it and even suggests it. I love the fact you are so relaxed shopping here, always offered a cup of tea or coffee and 1:1 attention.
Posted by , Amsterdam (5/5
24-07-2017
Bij Raibu wordt je super geholpen . Door persoonlijke aandacht en meedenken en kijken vind je iets wat bij je past. De kleding is net even anders dan wat je overal ziet - fris -stijlvol -eenvoudig. fijne rustige overzichtelijke winkel -
Posted by , Amsterdam (5/5
06-07-2017
I think almost half my wardrobe has been supplied by Raibu! What a great shop and amazing service Sau-Han Wong provides. Delivery is so quick, even to the UK and Sau-Han's attention to detail always leaves me feeling that I am buying more than just an item of clothing - it is a complete service. I highly recommend Raibu.
Posted by , UK (5/5
30-06-2017

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out