Gastenboek

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.
Wat vind je van Raibu? Alle feedback, suggesties en ideeën zijn welkom!
Hoe ervaar jij onze producten en diensten? We horen graag wat je vindt!
Laat je mening achter
Captcha
17 Reviews -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Liep op aanraden van mijn zus, die vlakbij woont Raibu eens binnen. Was meteen verkocht en ging blij met mooie items naar huis. Kleding met voor mij een perfecte pasvorm. Nu was ik er weer en paste ik een unica jurkje met simpele lijnen bijzondere stof en werkelijk zo beeldschoon! Was helemaal niet van plan iets te kopen maar de prijs kwaliteit is zo goed. Raibu is een unieke winkel, overzichtelijk, met tijdloze mooie designs, bijzondere prints en voor elk wat wils. Geweldig dat kunstenaars ook een plek hebben in de winkel met wisselende exposities! De accessoires zijn ook niet te versmaden! Kortom, helemaal tevreden. Chapeau Raibu!
Ingezonden door , Haarlem (5/5
04-12-2017
Ben erg blij met mijn nieuwe trui. Zeer te spreken over de kwaliteit en helemaal over de snelle service. Bedankt!
Ingezonden door , Hengelo (5/5
21-11-2017
Eindelijk een kledingwinkel gevonden die geheel in de smaak valt. De aandachtige bediening laat je heel speciaal voelen.
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
05-11-2017
Gisteren mijn jurkje ontvangen met de post. Wat is hij prachtig! Nog mooier dan op de foto's. Ben er erg blij mee. En bedankt voor de snelle reactie op mijn vragen. Ben blij dat ik jullie webshop heb ontdekt.
Ingezonden door , Eindhoven (5/5
27-10-2017
Ik krijg regelmatig complimenten over mijn aankopen bij Raibu. De kleding is echt anders en dat zien mensen ;-) Ik kom binnenkort weer langs want ik zie weer allemaal mooie dingen!
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
03-10-2017
I must confessed the first time I found out Raibu did not think any of the clothes were my style. They look very nice and from different designers but still I thought the clothes would not suit me. However I was open and let Sau han suggested me what she would think would look better on me and since then I am a huge fan of this cute and personalized shop. Sau han not only has an excellent taste for clothes but also knows her clients and is always thinking what it would look good on them. I love the personalized service she gives and by that I mean she always makes sure you feel super comfty wearing the clothes and if you need any tailor work on the clothes, she will do it and even suggests it. I love the fact you are so relaxed shopping here, always offered a cup of tea or coffee and 1:1 attention.
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
24-07-2017
Bij Raibu wordt je super geholpen . Door persoonlijke aandacht en meedenken en kijken vind je iets wat bij je past. De kleding is net even anders dan wat je overal ziet - fris -stijlvol -eenvoudig. fijne rustige overzichtelijke winkel -
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
06-07-2017
I think almost half my wardrobe has been supplied by Raibu! What a great shop and amazing service Sau-Han Wong provides. Delivery is so quick, even to the UK and Sau-Han's attention to detail always leaves me feeling that I am buying more than just an item of clothing - it is a complete service. I highly recommend Raibu.
Ingezonden door , UK (5/5
30-06-2017
Raibu is een super leuke winkel in de Baarsjes. Betaalbare en mooie kleding van goede kwaliteit. Vooral de mix van mode, sieraden en kunst vind ik erg leuk. Ook hebben ze een (secret) thee/koffie bar boven met goede koffie!!! Aanwinst voor de buurt. :)
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
21-06-2017
Raibu is een leuke winkel in mijn buurt. Toen de winkel open ging was ik de eerste klant en tot de dag van vandaag ben ik nog steeds klant! Je hebt altijd super service van Sau Han. Of je nou jong of oud bent, Sau Han heeft altijd iets leuks voor je!
Ingezonden door , amsterdam (5/5
08-06-2017

Geen artikelen

Nader te bepalen Verzending
0,00 € Totaal

Betalen