Guestbook

Your review has been successfully sent our team. Thanks for review!
How do you feel about Raibu? Any feedback, ideas or thoughts are welcome!
Send us Your review about an order or about our products & services.
Write a Review
Captcha
28 Testimonials -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Wat een fijne en persoonlijke benadering. Prachtige oorbellen online besteld. Één van de oorbellen verkleurde op korte termijn, dit werd meteen naar mijn tevredenheid opgelost. Harstikke netjes en super fijn. Toegankelijk, snelle reacties, meedenkend en bovenal, mooie spulletjes. Top!
Posted by , Stein (5/5
14-10-2018
Wat een leuke zaak heb je toch Sau-Han. Een mooie collectie, ik mis alleen nog een mannencollectie ; )) Maar de dames collectie is top. Nu super leuke kleding in de OUTLET van BVDZ. Net twee leuke jurken voor mijn zus in Kopenhagen gekocht. Ze zal er vast erg blij mee zijn. Dus als je in de buurt bent, gewoon even binnenlopen. Genoeg leuke sieraden ook en altijd wel iets te vinden om cadeau te doen. FEDDE
Posted by , Amsterdam (5/5
16-08-2018
Mooie collectie! Stoffen en ontwerpen die je elders niet vindt. Blij met mijn nieuwe shirt!
Posted by , Amsterdam (5/5
30-06-2018
Ik had een nette outfit nodig en geen zin om tig winkels hiervoor af te gaan. Daarom Sau-Han verteld wat ik zocht en zij heeft me een paar setjes laten zien. Super tevreden met de service en aankopen. Heel erg bedankt!
Posted by , Amsterdam (5/5
22-06-2018
Hoi Sau-Han, ik ben erg blij met mijn nieuwe aankopen. Ik heb de jurk op vakantie aangehad, het was echt een succes! Groeten, Liesbeth
Posted by , Purmerend (5/5
04-06-2018
Aangenaam verrast door de mooie verpakking van het cadeau die ik online heb besteld. De aandacht en zorg zie je eraan af. En ook niet onbelangrijk, de ontvanger is heel erg blij met haar nieuwe sjaal. Bedankt!
Posted by , Zierikzee (5/5
02-05-2018
Zocht een jurk voor een bruiloft. De verkoopster dacht uitgebreid mee en heeft zelfs een persoonlijke selectie jurken voor me gemaakt die ik online kon bekijken. Zeer tevreden over de service en natuurlijk de mooie jurk die ik uiteindelijk heb gekozen!
Posted by , Dordrecht (5/5
02-03-2018
Gisteravond een styling avond in de winkel gehand. Was erg leuk! De tip van Sau-Han en haar assistente waren oprecht en handig. dank jullie wel!
Posted by , Amsterdam (5/5
15-02-2018
Ik heb gisteren ( heel snel dus) mijn twee prachtige vesten mogen ontvangen! Ben er superblij mee! Maar wat me het meest blij maakte was je bijgevoegde handgeschreven kaartje!!! Wat een aangename verrassing, waar maak je dat nog mee? Heel heel hartelijk dank, dit is de reden om, als ik eens in Amsterdam kom jullie winkel eens te bezoeken!!! Heel fijn weekend en nogmaals bedankt voor de vriendelijke, snelle service!
Posted by , Horst aan de Maas (5/5
24-01-2018
Raibu is heel uniek, het is een 'hidden treasure' tussen aan de grens van De Baarsjes en Bos en Lommer. Sau han is super behulpzaam en de winkel collectie is altijd mooi en bijzonder mooi en elegant.
Posted by , Amsterdam (5/5
17-01-2018

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out