Gastenboek

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.
Wat vind je van Raibu? Alle feedback, suggesties en ideeën zijn welkom!
Hoe ervaar jij onze producten en diensten? We horen graag wat je vindt!
Laat je mening achter
Captcha
26 Reviews -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Mooie collectie! Stoffen en ontwerpen die je elders niet vindt. Blij met mijn nieuwe shirt!
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
30-06-2018
Ik had een nette outfit nodig en geen zin om tig winkels hiervoor af te gaan. Daarom Sau-Han verteld wat ik zocht en zij heeft me een paar setjes laten zien. Super tevreden met de service en aankopen. Heel erg bedankt!
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
22-06-2018
Hoi Sau-Han, ik ben erg blij met mijn nieuwe aankopen. Ik heb de jurk op vakantie aangehad, het was echt een succes! Groeten, Liesbeth
Ingezonden door , Purmerend (5/5
04-06-2018
Aangenaam verrast door de mooie verpakking van het cadeau die ik online heb besteld. De aandacht en zorg zie je eraan af. En ook niet onbelangrijk, de ontvanger is heel erg blij met haar nieuwe sjaal. Bedankt!
Ingezonden door , Zierikzee (5/5
02-05-2018
Zocht een jurk voor een bruiloft. De verkoopster dacht uitgebreid mee en heeft zelfs een persoonlijke selectie jurken voor me gemaakt die ik online kon bekijken. Zeer tevreden over de service en natuurlijk de mooie jurk die ik uiteindelijk heb gekozen!
Ingezonden door , Dordrecht (5/5
02-03-2018
Gisteravond een styling avond in de winkel gehand. Was erg leuk! De tip van Sau-Han en haar assistente waren oprecht en handig. dank jullie wel!
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
15-02-2018
Ik heb gisteren ( heel snel dus) mijn twee prachtige vesten mogen ontvangen! Ben er superblij mee! Maar wat me het meest blij maakte was je bijgevoegde handgeschreven kaartje!!! Wat een aangename verrassing, waar maak je dat nog mee? Heel heel hartelijk dank, dit is de reden om, als ik eens in Amsterdam kom jullie winkel eens te bezoeken!!! Heel fijn weekend en nogmaals bedankt voor de vriendelijke, snelle service!
Ingezonden door , Horst aan de Maas (5/5
24-01-2018
Raibu is heel uniek, het is een 'hidden treasure' tussen aan de grens van De Baarsjes en Bos en Lommer. Sau han is super behulpzaam en de winkel collectie is altijd mooi en bijzonder mooi en elegant.
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
17-01-2018
Mijn nieuwe favoriet, wat een heerlijke winkel. Zodra je binnenkomt merk je de aandacht en liefde die de eigenaresse heeft voor de kleding die ze verkoopt. Ze kent alle stukken en merken tot in detail, ziet precies wat wel en niet goed bij je past, maar vooral de service (hakjes in de juiste maten om te passen, koffie/thee, uitgebreide aandacht en ga zo maar door) maken de winkel een ontzettend positieve beleving. En voor wie dacht dat de kleding onbetaalbaar is: dat is zeker niet zo;).
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
16-12-2017
Liep op aanraden van mijn zus, die vlakbij woont Raibu eens binnen. Was meteen verkocht en ging blij met mooie items naar huis. Kleding met voor mij een perfecte pasvorm. Nu was ik er weer en paste ik een unica jurkje met simpele lijnen bijzondere stof en werkelijk zo beeldschoon! Was helemaal niet van plan iets te kopen maar de prijs kwaliteit is zo goed. Raibu is een unieke winkel, overzichtelijk, met tijdloze mooie designs, bijzondere prints en voor elk wat wils. Geweldig dat kunstenaars ook een plek hebben in de winkel met wisselende exposities! De accessoires zijn ook niet te versmaden! Kortom, helemaal tevreden. Chapeau Raibu!
Ingezonden door , Haarlem (5/5
04-12-2017

Geen artikelen

Nader te bepalen Verzending
0,00 € Totaal

Betalen