Gastenboek

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.
Wat vind je van Raibu? Alle feedback, suggesties en ideeën zijn welkom!
Hoe ervaar jij onze producten en diensten? We horen graag wat je vindt!
Laat je mening achter
Captcha
20 Reviews -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Gisteravond een styling avond in de winkel gehand. Was erg leuk! De tip van Sau-Han en haar assistente waren oprecht en handig. dank jullie wel!
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
15-02-2018
Raibu is heel uniek, het is een 'hidden treasure' tussen aan de grens van De Baarsjes en Bos en Lommer. Sau han is super behulpzaam en de winkel collectie is altijd mooi en bijzonder mooi en elegant.
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
17-01-2018
Mijn nieuwe favoriet, wat een heerlijke winkel. Zodra je binnenkomt merk je de aandacht en liefde die de eigenaresse heeft voor de kleding die ze verkoopt. Ze kent alle stukken en merken tot in detail, ziet precies wat wel en niet goed bij je past, maar vooral de service (hakjes in de juiste maten om te passen, koffie/thee, uitgebreide aandacht en ga zo maar door) maken de winkel een ontzettend positieve beleving. En voor wie dacht dat de kleding onbetaalbaar is: dat is zeker niet zo;).
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
16-12-2017
Liep op aanraden van mijn zus, die vlakbij woont Raibu eens binnen. Was meteen verkocht en ging blij met mooie items naar huis. Kleding met voor mij een perfecte pasvorm. Nu was ik er weer en paste ik een unica jurkje met simpele lijnen bijzondere stof en werkelijk zo beeldschoon! Was helemaal niet van plan iets te kopen maar de prijs kwaliteit is zo goed. Raibu is een unieke winkel, overzichtelijk, met tijdloze mooie designs, bijzondere prints en voor elk wat wils. Geweldig dat kunstenaars ook een plek hebben in de winkel met wisselende exposities! De accessoires zijn ook niet te versmaden! Kortom, helemaal tevreden. Chapeau Raibu!
Ingezonden door , Haarlem (5/5
04-12-2017
Ben erg blij met mijn nieuwe trui. Zeer te spreken over de kwaliteit en helemaal over de snelle service. Bedankt!
Ingezonden door , Hengelo (5/5
21-11-2017
Eindelijk een kledingwinkel gevonden die geheel in de smaak valt. De aandachtige bediening laat je heel speciaal voelen.
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
05-11-2017
Gisteren mijn jurkje ontvangen met de post. Wat is hij prachtig! Nog mooier dan op de foto's. Ben er erg blij mee. En bedankt voor de snelle reactie op mijn vragen. Ben blij dat ik jullie webshop heb ontdekt.
Ingezonden door , Eindhoven (5/5
27-10-2017
Ik krijg regelmatig complimenten over mijn aankopen bij Raibu. De kleding is echt anders en dat zien mensen ;-) Ik kom binnenkort weer langs want ik zie weer allemaal mooie dingen!
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
03-10-2017
I must confessed the first time I found out Raibu did not think any of the clothes were my style. They look very nice and from different designers but still I thought the clothes would not suit me. However I was open and let Sau han suggested me what she would think would look better on me and since then I am a huge fan of this cute and personalized shop. Sau han not only has an excellent taste for clothes but also knows her clients and is always thinking what it would look good on them. I love the personalized service she gives and by that I mean she always makes sure you feel super comfty wearing the clothes and if you need any tailor work on the clothes, she will do it and even suggests it. I love the fact you are so relaxed shopping here, always offered a cup of tea or coffee and 1:1 attention.
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
24-07-2017
Bij Raibu wordt je super geholpen . Door persoonlijke aandacht en meedenken en kijken vind je iets wat bij je past. De kleding is net even anders dan wat je overal ziet - fris -stijlvol -eenvoudig. fijne rustige overzichtelijke winkel -
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
06-07-2017

Geen artikelen

Nader te bepalen Verzending
0,00 € Totaal

Betalen