Gastenboek

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.
Wat vind je van Raibu? Alle feedback, suggesties en ideeën zijn welkom!
Hoe ervaar jij onze producten en diensten? We horen graag wat je vindt!
Laat je mening achter
Captcha
39 Reviews -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Dank je wel voor de leuke jaren. Als ik op bezoek ga bij mijn zoon schoondochter en kleinzoon loop ik altijd bij je binnen. Zij wonen op de hoek van de Jvg dus loop ik altijd langs je winkel. En ik heb leuke kleedjes kunnen scoren. Vooral een prachtige dieproze sjaal. Ik draag hem met heel veel plezier! Ik kom zeker kijken bij je nieuwe onderkomen. Dank je wel en heel veel succes!! Groetjes uit Opmeer.
Ingezonden door , OPMEER (5/5
17-01-2019
I am glad for you to be having a more centralized location. I hope you do well in the pijp with your charming store and styles!! Thanks for the update and I hope to visit your shop soon. Sincerely Su
Ingezonden door , adam (4/5
17-01-2019
Bijzondere kleding en heel betaalbaar. Zal je winkel missen. Veel succes met de verhuizing!
Ingezonden door , AMSTERDAM (5/5
15-01-2019
Mooie winkel. Jammer dat je weggaat uit de Jan van Galen. Je ziet me straks in je nieuwe zaak ;-)
Ingezonden door (5/5
15-01-2019
Wat een positieve uitstraling heeft Raibu!
Ingezonden door (5/5
15-01-2019
Ik draag jouw kleding vaak en met veel plezier. Heel erg jammer dat je gaat verhuizen. Veel success met de nieuwe winkel!
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
15-01-2019
De collectie en persoonlijke begeleiding zijn voor mij echt een verrijking. Nooit eerder heb ik dat zo ervaren bij het uitzoeken en kopen van kleding. Inspirerend, stimulerend en ook verslavend.
Ingezonden door (5/5
15-01-2019
Bedankt Sau-Han voor je kledingadvies en goede service. Veel succes met de nieuwe winkel!
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
15-01-2019
Wat een fijne zaak! Mooie kleding (zowel stoer als basic of juist feestelijk) , allemaal net even anders, net als de accessoires overigens. Laat je vooral adviseren en je verlaat superblij de winkel!
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
03-01-2019
Voor deze winkel rijd ik om. Prachtige kleding en een top service.
Ingezonden door , Hoofddorp (5/5
02-12-2018

Geen artikelen

Nader te bepalen Verzending
0,00 € Totaal

Betalen