Gastenboek

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.
Wat vind je van Raibu? Alle feedback, suggesties en ideeën zijn welkom!
Hoe ervaar jij onze producten en diensten? We horen graag wat je vindt!
Laat je mening achter
Captcha
28 Reviews -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Wat een fijne en persoonlijke benadering. Prachtige oorbellen online besteld. Één van de oorbellen verkleurde op korte termijn, dit werd meteen naar mijn tevredenheid opgelost. Harstikke netjes en super fijn. Toegankelijk, snelle reacties, meedenkend en bovenal, mooie spulletjes. Top!
Ingezonden door , Stein (5/5
14-10-2018
Wat een leuke zaak heb je toch Sau-Han. Een mooie collectie, ik mis alleen nog een mannencollectie ; )) Maar de dames collectie is top. Nu super leuke kleding in de OUTLET van BVDZ. Net twee leuke jurken voor mijn zus in Kopenhagen gekocht. Ze zal er vast erg blij mee zijn. Dus als je in de buurt bent, gewoon even binnenlopen. Genoeg leuke sieraden ook en altijd wel iets te vinden om cadeau te doen. FEDDE
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
16-08-2018
Mooie collectie! Stoffen en ontwerpen die je elders niet vindt. Blij met mijn nieuwe shirt!
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
30-06-2018
Ik had een nette outfit nodig en geen zin om tig winkels hiervoor af te gaan. Daarom Sau-Han verteld wat ik zocht en zij heeft me een paar setjes laten zien. Super tevreden met de service en aankopen. Heel erg bedankt!
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
22-06-2018
Hoi Sau-Han, ik ben erg blij met mijn nieuwe aankopen. Ik heb de jurk op vakantie aangehad, het was echt een succes! Groeten, Liesbeth
Ingezonden door , Purmerend (5/5
04-06-2018
Aangenaam verrast door de mooie verpakking van het cadeau die ik online heb besteld. De aandacht en zorg zie je eraan af. En ook niet onbelangrijk, de ontvanger is heel erg blij met haar nieuwe sjaal. Bedankt!
Ingezonden door , Zierikzee (5/5
02-05-2018
Zocht een jurk voor een bruiloft. De verkoopster dacht uitgebreid mee en heeft zelfs een persoonlijke selectie jurken voor me gemaakt die ik online kon bekijken. Zeer tevreden over de service en natuurlijk de mooie jurk die ik uiteindelijk heb gekozen!
Ingezonden door , Dordrecht (5/5
02-03-2018
Gisteravond een styling avond in de winkel gehand. Was erg leuk! De tip van Sau-Han en haar assistente waren oprecht en handig. dank jullie wel!
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
15-02-2018
Ik heb gisteren ( heel snel dus) mijn twee prachtige vesten mogen ontvangen! Ben er superblij mee! Maar wat me het meest blij maakte was je bijgevoegde handgeschreven kaartje!!! Wat een aangename verrassing, waar maak je dat nog mee? Heel heel hartelijk dank, dit is de reden om, als ik eens in Amsterdam kom jullie winkel eens te bezoeken!!! Heel fijn weekend en nogmaals bedankt voor de vriendelijke, snelle service!
Ingezonden door , Horst aan de Maas (5/5
24-01-2018
Raibu is heel uniek, het is een 'hidden treasure' tussen aan de grens van De Baarsjes en Bos en Lommer. Sau han is super behulpzaam en de winkel collectie is altijd mooi en bijzonder mooi en elegant.
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
17-01-2018

Geen artikelen

Nader te bepalen Verzending
0,00 € Totaal

Betalen